4857 sayılı İş Kanunu çerçevesinde işçi ve işverenlerin haklarının temini açısından İş Hukuku alanında çalışma yapılmaktadır. İşçilik alacakları, işe iade davaları, sendikal haklar, iş akdinin feshine ilişkin ihtarname yazılması, İş Hukuku alanında feragatnameler ve ibranamelerin geçerliliği, Meslek hastalığı, İş Kazaları ve buna ilişkin tazminat talepleri, Hizmet Tespit Davaları, İş Hukuku alanında arabuluculuk sürecinin aktif olarak yürütülmesi hususlarında hukuki destek sağlanmaktadır.
Miras hukuku Türk Medeni Kanununda ayrıntılı şekilde düzenlenmiş ve kimlerin mirasçı olacağı, paylaştırmanın ne şekilde yapılacağı açıkça belirtilmiştir. Buna rağmen mirasçılardan birinden ya da birkaçından mal kaçırmak kastı ile yapılan işlemler söz konusu olabilmektedir.
İNCELEİcra hukuku; alacağına kavuşamayan alacaklının alacağını tahsil edebilmesini sağlamak amacıyla devlet yardımı vasıtasıyla alacağına kavuşmasını sağlayan hukuk dalıdır. Toplumumuzda her ne kadar para tahsilatı yapılan alan gibi algı bulunmakta is ede kapsamı çok geniştir. Zira sadece tahsilat yapılması değil, çocukla kişisel ilişkinin sağlanması, taşınmaz tahliyesi, taşınırların teslimi, bir işin yapılması ya da yapılmaması konularını da kapsamaktadır.
İNCELETicaret Hukuku, Şirketler Hukuku, Taşıma Hukuku, Deniz Ticaret Hukuku, Fikri Mülkiyet Hukuku, Sigorta Hukuku, Rekabet Hukuku gibi hukuk dalları, kapsama alanı içerisine alınır.
İNCELE